top of page
00 Bus-Werk_Header Dierenartsen.webp

 Overzichtelijk                       Hygiënisch                      Lichtgewicht                       Veilig

Oplossingen voor dierenartsen

Voor professionele gebruikers die vanuit het 'diergeneeskundig'
oogpunt onderweg zijn en daarvoor bepaalde medicamenten,
verbruiksmaterialen en/of gereedschappen bij zich h
ebben.

Wil je een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor jou als dierenarts?

 

Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, stroomvoorziening voor een printer. Of wil je onderweg je handen kunnen wassen en je afval kunnen scheiden? Ontdek onze lichtgewicht AutoApotheek of Mobieteek oplossingen voor dierenartsen. Met dit unieke ladesysteem heb je een optimaal overzicht over je medicamenten (gekoeld of ongekoeld).

BEKS-Systems_Autoapotheek voor dierenartsen.webp
BEKS-Systems_Autoapotheek voor dierenartsen Toyota 02.webp

Ook privé je auto gebruiken?

Op het sterke en degelijke ladesysteem kun je eenvoudig grote dingen vervoeren. Ook privégebruik van het voertuig is daarmee prima mogelijk. Met de lange lades van BEKS, benut je eenvoudig het volledige laadvolume van jouw wagen. Jouw auto wordt hygiënisch, representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt van dit lichtgewicht ladesysteem helt jouw wagen minder over in bochten.

Een moderne oplossing

Een traditionele mobiele AutoApotheek is zwaar, omdat die nog worden gemaakt uit Trespa (of zelfs uit ouderwetse tranenplaat). Nu het brandstofverbruik, of een grotere actieradius steeds belangrijker wordt, nu steeds vaker een elektrische of hybride wagen wordt ingezet, is een sterke en lichtgewicht mobiele apotheek van BEKS de beste keuze. 

Voor alle auto’s is er een maatwerkoplossing voorhanden. Onze levertijd bedraagt 10 werkdagen en in veel gevallen kan de plaatsing in de auto in 1 dag of kun je er zelfs op wachten. Eventueel kan jouw auto ook worden opgehaald en na inbouw worden teruggebracht. Makkelijk toch?

Neem contact met ons op, voor een offerte op maat. Je kunt deze natuurlijk ook zelf samenstellen, met behulp van de BEKS-configurator.

BEKS-Systems_Autoapotheek voor dierenartsen Toyota.jpg
BEKS-Systems_Autoapotheek voor dierenartsen Land Rover Defender.webp

Eindeloos veel mogelijkheden

Het unieke ladesysteem van BEKS-for-Vets gaat verder waar andere systemen stoppen. Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren. Het systeem is modulair opgebouwd, en de vele accessoires creëren zowel binnen als buiten de lades volop mogelijkheden.

Je kunt het BEKS ladesysteem in vrijwel iedere wagen gebruiken en het kan zelfs meerdere keren worden overgebouwd naar volgende auto’s. Het systeem wordt gebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium, RVS en lichtgewicht houtsoorten.

Neem contact met ons op

De eerste stap was het (h)erkennen van het probleem. Nu is het tijd om naar oplossingen te kijken. Daarvoor ben je bij ons op het juiste adres. Wij weten waar jij mee te maken hebt. Wij weten hoe we jou het beste kunnen helpen. Nieuwsgierig geworden? Laat dan hier je gegevens achter, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Telefoon

+31 (0)40 – 760 0171

 

Email

info@BUS-werk.nl

 

Adres

Goudenrijderhof 8

5551 VJ Valkenswaard

Nederland

arrow&v

Bedankt voor de inzending!

Weet jij al wat je wilt? Gebruik dan onze wizard om jouw ideale inrichting alvast zelf te ontwerpen. Dat is een heel goed uitgangspunt voor een adviesgesprek met ons.

BEKStop for VETS.jpg

Uit de praktijk

Voor inbouw - Dierenartsen.jpg

Herken je dit? Ziet jouw auto er ook zo uit? Het lijkt alsof de koffer die jij moet hebben, altijd van onder staat. Daar hebben wij de oplossing voor. Alles netjes opbergen in een ladesysteem op maat.

BEKS-Systems_Autoapotheek voor dierenartsen Mercedes.jpg

Door de vele mogelijkheden kunnen we het systeem geheel naar jouw wensen produceren en kun je alles meenemen wat je nodig hebt. Die verschillende mogelijkheden zijn nog uit te breiden met een keur aan accessoires.

bottom of page