top of page

BUS-werk

Wij zijn een inbouwer van inrichtingen voor lichte bedrijfswagens en doen aanpassingen aan lichte bedrijfswagens en aanverwante voertuigen. Onze doelstelling is om een lokale inbouwer te zijn, in het gebied van ongeveer 35 kilometer rondom Valkenswaard. Wij zijn onderdeel van BEKS, die al sinds 2002 efficiënte inrichtingen ontwikkelt voor praktijk- en bedrijfswagens van onder meer service- en installatiebedrijven, milieubureaus, landmeters, makelaars, politie en andere overheden.

De afgelopen jaren richtten wij al duizenden auto’s in met ons unieke ladesysteem.
Als kleinschalige organisatie hebben we de kracht om flexibel te zijn: we spelen voortdurend in op de specifieke wensen en eisen van onze klanten. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

MOEITELOOS OPBERGEN

Het BUS-werk ladesysteem zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker, overzichtelijker en hygiënischer maakt. Het ladesysteem wordt modulair opgebouwd vanaf de vloer met vier breedtes, vier hoogtes en tien dieptes die eindeloos te combineren zijn. Afhankelijk van de afmetingen van uw voertuig, uw budget en uw wensen bepaalt u uw inrichting.

VOORDELEN LADESYSTEEM

• Optimaal overzicht en inhoud altijd toegankelijk
• Vlakke laadvloer waarop u eenvoudig grote objecten kunt vervoeren
• Ergonomisch: niet langer klimmen en bukken in uw wagen
• Lager zwaartepunt en goede gewichtsverdeling
• Veilig voor u en uw materialen
• Lichtgewicht, efficiënt en duurzaam

2021-06-21 14.04.27.jpg
Koolen 11.jpg
Online inrichten - Nederlands - BUS-werk.jpg
bottom of page