top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe lang heb ik garantie?

Op alle artikelen hebt u 3 jaar garantie. Een uitzondering hierop vormen alle elektrische delen en componenten.
Die garantieperiode is 1 jaar.

Moet ik naar u toe komen?

Voor wat betreft specifieke informatie en advies bent u steeds welkom bij ons te Valkenswaard, of komen wij -op afspraak- naar u toe. Voor service en garantie en eventuele inbouw hebben wij een breed netwerk van bekwame en betrouwbare verdelers. Wij laten u graag zelf de keuze!

Waar zijn jullie gevestigd?

Onze toonzaal is gevestigd in Valkenswaard (Nederland) en we hebben een steunpunt in Ravels (België). Daar bent u zeer welkom voor advies. De montage kan plaatsvinden bij onze verdelers. In elke provincie van Nederland en België hebben wij een lokale partner die u daarmee graag van dienst is.

Is de temperatuur van de CoolBox instelbaar?

Elke CoolBox wordt vooraf door ons getest. Standaard wordt deze door ons ingesteld op 5 graden Celsius. U kunt natuurlijk ook een andere temperatuur instellen, als u dat wilt!

Is jullie systeem zwaar?

De systemen worden opgebouwd uit verschillende materialen.
Het BEKS vloerladesysteem is opgebouwd uit lichtgewicht hout, aluminium, roestvast staal en kunststof.

Het gewicht is dus laag, maar we doen geen concessie op kwaliteit.

Hoeveel gewicht mag in elke lade?

Het laadvermogen van elke individuele lade van het BEKS vloerladesysteem is tussen de 60kg en 100 kg naargelang de lengte.

Het gewicht moet wel gelijkmatig over de lade worden verdeeld.

Hoeveel gewicht mag er bovenop het BEKS vloerladesysteem?

Boven op het BEKS vloerladesysteem mag in principe hetzelfde gewicht worden geladen als wat het laadvermogen is van uw wagen. Wel kan het aan te bevelen zijn, om bij zware puntbelasting te kiezen voor een extra dikke bovenplaat, of een extra tussenschot (3 x 40 breed in plaats van 2 x 60 breed). Wanneer u steeds zware belading wilt meenemen, overleg hierover dan al tijdens de aankoop.

Is de afdekplaat van het BEKS vloerladesysteem al op maat gemaakt?

Als afdichting / afdekking van de bovenkant van het BEKS vloerladesysteem leveren wij een rechthoekige houten plaat. Deze is gemaakt van een 12 mm watervast verlijmde beton multiplex. Eventueel kun je daar klepdeksels in kiezen, zodat het eerste vak in de bovenste lades toegankelijk is, met gesloten lade. Dat is soms makkelijk als de ruimte rond het voertuig beperkt is.

Links en rechts naast het ladesysteem bevinden zich meestal de wielkasten van de auto. Om een volledig vlakke vloer te krijgen, moet de hoogte van uw ladesysteem afdoende zijn om boven de wielkasten uit te steken. Met behulp van de meegeleverde dragers, kunt u dan zowel links als rechts een passtrook voorzien. Deze moet in het voertuig zelf op maat worden gemaakt. De 2 passtroken zijn van hetzelfde materiaal als de bovenplaat.

Hebben de lades standaard tussenschotten?

De lades van de BEKS worden geleverd met standaard 1 tussenschot bij dieptes vanaf 105. Van dieptes van 60 t/m 90 wordt er standaard geen tussenschot gemonteerd.

Hoeveel vakverdelingen gaan er in een lade?

In de BEKS Top-Drawer vloerladesystemen kunt u afhankelijk van de lengte van de lade 1, 2 of 3 vakverdelingen plaatsen.

  1. vakverdeling in een lade van 60, 75 of 90, waarbij er steeds ook een vrije ruimte overblijft waarin geen verdeling past.

  2. vakverdelingen in een lade van 105, 120 of 135, waarbij er steeds ook een vrije ruimte overblijft waarin geen verdeling past.

  3. vakverdelingen in een lade van 150, 165 of 175, waarbij er steeds ook een vrije ruimte overblijft waarin geen verdeling past.

  4. vakverdelingen in een lade van 190

Kan een foam zelf op maat worden gemaakt?

Een foam inleg voor in een lade is steeds opgebouwd uit meerdere lagen. Zo is de FoamA30, 40, 50 of 60 in totaal 6 cm dik. De onderste laag wordt meestal niet uitgesneden en is 1 cm dik. De middelste laag is 2 cm dik en de bovenste laag is 3 cm dik.

Neem een papier wat de exacte maatvoering heeft van de vloerplaat van de betreffende lade. Leg hierop de artikelen die je in de foam wilt uitsnijden en trek de omtrek hiervan over. Door de tandjes van een wipzaag of decoupeerzaag weg te slijpen, ontstaat een mesje waarmee je de delen kunt uitsnijden.

Uiteraard hebben wij hier voldoende ervaring mee en zullen dit graag voor u uitvoeren!

bottom of page